Eindelijk naar Afrika! - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van Linda en Santino - WaarBenJij.nu Eindelijk naar Afrika! - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van Linda en Santino - WaarBenJij.nu

Eindelijk naar Afrika!

Blijf op de hoogte en volg Linda en Santino

18 Februari 2008 | Nederland, Hilversum

Hallo allemaal,

Eindelijk...ik kan hier weer een bericht plaatsen!
Vandaag hebben we een geweldige reis geboekt! Van 22 april tot en met 15 mei zijn wij aan het genieten in Zuid Afrika, Namibie, Botswana en Zambia!
Ik kijk al uit naar the big 5, de safari's, de victoriawatervallen, de woestijn, de Okavango-delta, het sandboarden, Kaapstad, de cultuur, de reisgenoten en het fotograferen! De inentingen, de muggen, de hitte, het dagelijkse tent opzetten, het verbranden: ik neem het graag voor lief! Want YESSSSS... ik heb er zó lang naar uitgekeken!!!!!!

Afrika, here we come!
Lin

• 18 Februari 2008 - 18:54

Ingrid:

Ik vind het fantastisch voor je, zoals ik je al heb gemeld! Ga ervoor en geniet van de voorpret, samen met Santino. Ik zal met jullie mee aftellen (des te eerder gaan wij ook op vakantie, hahahaha!!!)
    YESSSS Afrika is prachtig YESSSS

• 18 Februari 2008 - 21:10

Maris:

Geniet ervan lieverd(-s)!

• 18 Februari 2008 - 21:55

Paul:

Goed getimed!, mooi na onze afspraak. Kunnen we voor je vertrek nog even de details doorspreken op onze 36ste of zo reunie. Maar eerst ga ik zelf nog even in het echt skieën. Gelukkig hebben we geoefend.
    En die foto, die komt me to zo bekend voor...
    Tot sproedig,
    Paul en nog niet geknipt.

• 18 Februari 2008 - 23:06

Wim:

Geweldig Linda, ik wil ook mee ...!
    Als je je toch in het avontuur stort kan die parapente-sprong van de Tafelberg bij Kaapstad er ook nog wel bij!
    Breng je routekaart maar mee op 6 april, dan krijgen we vast een indruk van jullie zwerftocht!

• 19 Februari 2008 - 18:10

Peter:

Supergaaaaf !
    Ik heb hele goede herinneringen aan Zuid Afrika. Je krijgt een drukke reis, maar geniet vooral van het Zuidafrikaanse teeeemmmmppppoooo.

• 19 Februari 2008 - 18:31

Niek:

Hee Lin,
    Je hebt er zo lang op gewacht...en nu ga je!!! Ik vind het superleuk voor je, ga vooral heel erg genieten samen!
    xxxNiek

• 19 Februari 2008 - 18:36

Niek:

Hee Lin,
    xxxNiek

• 25 Februari 2008 - 10:32

Jelske:

Heerlijk!!!!

Drie keer is scheepsrecht; nu dan eindelijk!!! Het heeft zo moeten zijn!!!
    Ben al benieuwd naar de foto's, maarre; pffff moet dan wel lang wachten op jou, eer we weer eens heerlijk "live" kunnen kletsen. ...slik...!
    Geniet!!!!!

• 22 April 2008 - 06:55

Anouk:

Ik ben jaloers op jullie! Ik wil daar ook zo graag heen!
    Geniet ervan

xxx je nichtje